Tidningsprenumerationer med premie

Här hittar du tidningar med prenumerationserbjudanden på både lösnummer eller prenumerationer med eller utan premier. Beställ enkelt en tidningsprenumeration till dig själv eller ge bort en tidning med premie som present.

Tidningar med premie | Dagstidningar och nyhetstidningar | Inredning | Bil och motor | Barntidningar och ungdomstidningar | Hälsa och skönhet | Korsord och Sudoku | Allt i Hemmet | Gör det själv | Sköna hem

Vi uppdaterar priserna regelbundet på tidningsprenumerationerna men ibland kan butikerna vara mycket snabbare än oss i prisjusteringar.

Tidningar med premie

Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka

Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka

Få 2 nummer av Illustrerad Vetenskap och en aktivitetsklocka. Få extra motivation att röra på dig genom att använda en smart aktivitetsklocka som mäter dina steg och din träningsrunda. Denna klocka är ett utmärkt verktyg för att leva en hälsosammare livsstil och kan ge dig en magisk push för att hålla igång.

Få obegränsad tillgång till Illustrerad Vetenskaps digitala universum med över 5 000 artiklar. Utforska fascinerande artiklar med vackra illustrationer.

139 kr, spara 685 kr

Köp hos Bonnier

PC-tidningen + Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera

PC-tidningen + Digital kulspetspenna med inbyggd videokamera

Få 2 nummer av PC-tidningen och en digital kulspetspenna med inbyggd videokamera. Denna multifunktionella kulspetspenna kan användas för mer än bara skrivning. Med en dold lins på klämman kan den också spela in digitala videor i full HD-kvalitet,

Genom att prenumerera får du tillgång till Fördelszonen med över 300 program, utförliga instruktioner på svenska och tillgång till det stora säkerhetspaketet.

149 kr, spara 648 kr

Köp hos Bonnier

Gör det själv + 360 graders cirkellaser

Gör det själv + 360 graders cirkellaser

Få 2 nummer av Gör det själv och en premie med 360 graders cirkellaser. Du kan ta del av över 1 000 olika byggbeskrivningar med detaljerad information och steg-för-steg-illustrationer för projekt i alla storlekar. Det finns också en ny videoapp med över 160 guider för att utföra viktiga reparationer hemma.

Som prenumerant får du obegränsad tillgång till både appen och webbsidan samt att du genom Wype får tillgång till digitala utgåvor av de 18 senaste numren.

178 kr, spara 948 kr

Köp hos Bonnier

Dagstidningar och nyhetstidningar

Dagens industri

Dagens industri

Få koll på den senaste ekonomiska utvecklingen och affärsvärlden genom att teckna en prenumeration på Dagens industri – Nordens största affärstidning.

Med över 497 000 läsare varje dag via både tidningen och Di Digitalt, är Dagens industri den ultimata källan för finansfakta och näringslivsnyheter, både nationellt och internationellt. Välj mellan Di Digitalt, Di Helg och Di Total.

Från 149 kr, spara 83%

Köp hos Tidningskungen

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter

Håll dig uppdaterad och väl insatt i både lokala och globala frågor med en DN prenumeration. Sveriges största morgontidning grundades redan 1864 och erbjuder idag djuplodande reportage, spännande intervjuer och vass bevakning av dagens största händelser.

Med prisbelönta skribenter och fotografer som rapporterar från händelsernas centrum runtom i världen, får du som läsare en härlig blandning av nyheter, ekonomi, kultur och sport.

Från 99 kr spara 72%

Köp hos Tidningskungen

Sydsvenskan

Sydsvenskan

Vad är bättre än att börja dagen med en kopp kaffe och en riktigt bra dagstidning? Med en prenumeration på Sydsvenskan, södra Sveriges största morgontidning, kan du få den levererad direkt hem i brevlådan eller läsa den som e-tidning digitalt.

Tidningen rapporterar om både inrikes- och utrikes nyheter, såväl som lokala nyheter från områden runt Malmö, inklusive Lunds, Kävlinge, Lomma, Burlövs, Staffanstorps, Svedala, Vellinge och Trelleborgs kommuner.

Från 149 kr, spara 75%

Köp hos Tidningskungen

Inredning

Antik & Auktion

Antik & Auktion

Antik & Auktion är den perfekta tidskriften för alla antikvitets- och konstentusiaster som vill hålla sig uppdaterade. Deras experter täcker en mängd ämnen inom antikvärlden, från möbler och silver till mattor och konst.

De bevakar också auktioner och mässor, och håller koll på marknadens prisutveckling. Som prenumerant har du möjlighet att annonsera utan extra kostnad för att köpa och sälja på Läsarnas Marknad, och du kan också få expertråd genom deras Frågor och Svar-forum. Gör Antik & Auktion till din guide inom antikviteter.

Från 119 kr, spara 60%

Köp hos Tidningskungen

Lantliv

Lantliv

Lantliv är en tidning för alla som drömmer om en lantlig livsstil, oavsett om du bor på landet eller i staden. Tidningen visar upp några av Sveriges mest vackra hem, fulla av inspiration och kreativa idéer. Lantlivs temasidor ger tips och råd om hur man kombinerar traditionellt lantliga element med modern form och design.

Dessutom får du läsa spännande intervjuer med människor som har hittat sitt drömhem och hur de renoverade och inreder det. Tidningen bjuder också på säsongsmässig mat, mode, trädgård och fantastiska resor. Beställ din kopia av Lantliv idag så missar du inte det senaste numret!

Från 199 kr, spara 25%

Köp hos Tidningskungen

ELLE Decoration

ELLE Decoration

ELLE Decoration är den perfekta källan för inredningsinspiration och designnyheter. Tidningen ger dig en unik inblick i svenska hem såväl som internationella bostäder. Varje nummer är fyllt med spännande reportage, moderna antikviteter, utvalda shoppingtips och det allra senaste inom designvärlden.

Ge bort en prenumeration på ELLE Decoration som en gåva till någon du tycker om och låt dem också få ta del av denna fantastiska tidning. Det är helt enkelt en strålande present för alla inredningsentusiaster därute.

Från 119 kr, spara 55%

Köp hos Tidningskungen

Bil och motor

Husvagn och Camping

Husvagn och Camping

Om du är en campingentusiast, älskar det mobila livet eller drömmer om att äga en husvagn eller husbil, så ska du prenumerera på Husvagn och Camping – Sveriges mest lästa tidskrift om husvagnar och husbilar! Få tips om fantastiska resmål och fina övernattningsplatser samt utförliga tester av de senaste modellerna.

Som prenumerant får du också tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp, så du kan börja läsa direkt!

Från 239 kr

Köp hos Tidningskungen

Vi Bilägare

Vi Bilägare

Vi Bilägare är en av Sveriges mest populära tidningar för bilentusiaster. Med 18 nummer per år kan du hålla dig uppdaterad med de senaste testerna och reportagen om allt från renoveringsprojekt till drömbilar.

Tidningen ger även tips och råd om utrustning, reservdelar och bevarande av din pärla i toppskick. Om du vill veta mer om din bils rostskydd är Vi Bilägare den ultimata biltidningen för dig.

Från 435 kr, spara 31%

Köp hos Tidningskungen

Nostalgia

Nostalgia

Kom med på en nostalgisk resa till en tidlös värld av klassiska fordon som bilar, båtar, motorcyklar, tåg och flygplan. Upptäck gångna trender, prylar och musikstilar genom gedigna reportage och relevanta privatannonser.

I tidningen får du följa med på spännande äventyr runt om i Sverige med entusiaster och njuta av vackra bilder på bilar. Prenumerera på Nostalgia eller köp lösnummer, och varför inte ge tidningen som en gåva till någon du tycker om?

Från 219 kr, spara 18%

Köp hos Tidningskungen

Barntidningar och ungdomstidningar

Bamse

Bamse

Ge dina barn en spännande och lärorik läsupplevelse med tidningen Bamse! Följ med den snälla björnen och hans vänner på äventyr i varje nummer och lär er viktiga värderingar som vänskap och samarbete. Bamse är en klassisk favorit bland barn och en perfekt present till de yngre.

Genom att prenumerera på Bamse får du 20 nummer per år på svenska och tillgång till digitala utgåvor via appen Flipp. Tidningen är även tillgänglig som lösnummer. Beställ din prenumeration eller lösnummer av Bamse och ta del av erbjudanden med gåvor och premier.

Från 349 kr, spara 48%

Köp hos Tidningskungen

Min Häst

Min Häst

Har du någon i din närhet som älskar hästar och allt som rör sig kring dem? Då är Min Häst den perfekta tidningen! Varje nummer är fyllt med vackra illustrationer och berättelser om spännande äventyr på hästryggen.

Dessutom innehåller tidningen pedagogiska faktasidor, underhållande artiklar, fina affischer och en läsarsida där läsarna kan ställa frågor och dela sina egna hästrelaterade berättelser. Genom att prenumerera på en tidning med premie eller utan inkluderas även en digital version av tidningen. Min Häst finns också tillgänglig som lösnummer.

Från 199 kr, spara 38%

Köp hos Tidningskungen

Pokemon

Pokémon

Nu kan unga Pokémonfans glädjas åt att kunna beställa den officiella Pokémontidningen direkt hem i brevlådan! Tidningen är fullpackad med allt från Pokémonposters och serier till fakta om olika Pokémons och strategier för att bli en riktig Pokémon-expert.

Tidningen kommer alltid med en fin överraskning – hälften av utgåvorna innehåller Pokémon-kort och i de andra skickar vi med en spännande Pokémon-överraskning. Med 8 nummer per år och 36 sidor per nummer är det här ett måste för alla Pokémon-fans! Beställ din prenumeration med eller utan premie.

Från 199 kr, spara 36%

Köp hos Tidningskungen

Hälsa och skönhet

Må Bra

Må Bra

Behöver du en stund för att fokusera på ditt eget välmående? Då är tidningen Må Bra ett utmärkt val för dig. Tidningen är full av praktiska och hälsosamma råd för både kropp och själ, där du kan lära av experter och läsa om inspirerande personer.

Du kan hitta tips för att komma igång med träning och upprätthålla en god rutin. Dessutom får du nyttiga råd om kosthållning och hälsosamma recept. Må Bra har något för alla oavsett ålder eller träningsnivå.

Från 119 kr, spara 57%

Köp hos Tidningskungen

Amelia

Amelia

Söker du en tidning som vänder sig till kvinnor och som täcker många ämnen som kan intressera kvinnor i olika skeden av livet? Då är Amelia den perfekta tidningen för dig! Med värme och glädje guidar Amelia dig genom livet och de olika årstiderna.

Läs artiklar om relationer, modetrender, recept, sminktips, inredning, resor och mycket mer. Oavsett vad du är intresserad av kommer Amelia att ha något inspirerande att erbjuda.

Från 139 kr, spara 25%

Köp hos Tidningskungen

Hälsa

Hälsa

Få inspiration och tips för ett friskare och härligare liv med tidningen Hälsa. Här hittar du de bästa recepten, vardagsmotion, och artiklar som tar hand om både din själ och kropp. Upptäck hjärngympa, yoga, miljövänliga tips, och intervjuer med inspiratörer inom kost, träning, och media.

Prenumeranter får även tillgång till den digitala tidningen via appen Flipp.

Från 219 kr

Köp hos Tidningskungen

Korsord och Sudoku

Mästarkryss

Mästarkryss

Mästarkryss är det ultimata testet för korsordsentusiasten som gillar att lösa riktigt svåra pussel. Tidningen erbjuder utmanande frågor, spännande konstruktioner och högkvalitativa korsordskonstruktörer.

Lösningen av Mästarkryss kommer att ge dig en långvarig och underbar huvudbry, och dessutom har du chansen att vinna fina priser i varje nummer.

Från 119 kr, spara 19%

Köp hos Tidningskungen

Kors & Tvärs

Kors & Tvärs

Kors & Tvärs är en rolig och lättsam tidning full av korsord och pussel som passar för alla åldrar. Tidningen innehåller en härlig blandning av bildkryss, sudokun och pyssel, med ämnen som täcker allt från Melodifestivalen till intressanta resmål.

Upplev sökord, bikupor, krisskross och 9-frågor under hela året med en svårighetsgrad på 2 pennor.

Från 139 kr, spara 27%

Köp hos Tidningskungen

Bra Korsord

Bra Korsord

Få de bästa korsorden från Keesings förlag i Bra Korsord genom en prenumeration eller genom att köpa lösnummer. Lös rebusar, ordflätor, musikkryss och mästarprov tillsammans med andra utmaningar.

Vinster finns att hämta också. Missa inte nästa nummer och överraska en korsordsentusiast med en prenumeration som present.

Från 99 kr, spara 33%

Köp hos Tidningskungen

Gör det själv

Gör det själv prenumerationserbjudande.

Gör det själv

Gör det själv, olika nummer

4 nr 149 kr, spara 56%
9 nr 399 kr, spara 47%
18 nr 799 kr, spara 47%

Köp hos Tidningskungen

Sköna hem

Sköna hem premie och prenumerationserbjudande.

Sköna hem

Sköna hem, olika nummer

1 nr 89 kr lösnummer
3 nr 209 kr, spara 22%
7 nr 623 kr, halvårsprenumeration
14 nr 1 246 kr, helårsprenumeration

Köp hos Tidningskungen

Allt i Hemmet

Allt i Hemmet prenumeration.

Allt i Hemmet

Allt i Hemmet, olika nummer

1 nr 75 kr lösnummer
3 nr 179 kr, spara 20%
7 nr 525 kr, halvårsprenumeration
13 nr 975 kr, helårsprenumeration

Köp hos Tidningskungen

Prenumerationer och mycket mer!

Här samlar vi förmånliga prenumerationer på ett stort utbud av tidningar och magasin. Här finn något för alla smaker oavsett om du letar efter att prenumerera på en serietidning eller om du hellre vill ha en prenumeration på magasin om mode. Vi kommer även att samla böcker, pyssel och annat kul.