Tips på bra julklappar till din pojkvän

julklappar till pojkvän
De bästa tipsen på julklappar till din älskade pojkvän för julen 2019.

Letar du julklappar till din pojkvän? Här kommer mina tips på romantiska och personliga julklappar som visar din uppskattning för din kärlek.

Den perfekta julklappen till fotbollsfantasten

Fotbollspaket

Har din pojkvän ett stort intresse i fotboll så kommer han att bli superglad för en julklapp som ger honom chansen att se internationell fotboll. Det viktiga är då att veta vilka lag din pojkvän hejar på och sedan är det bara att boka ett fotbollspaket med övernattning.

Julklapp till en pojkvän som är bilentusiast

Kör ferrari eller lamborghini
Är du tillsammans med en pojkvän som är bilentusiast så kan du ge honom en julklapp där han får provköra en Formelbil eller en lyxbil som Lamborghini eller Ferrari. Tillsammans med en instruktör kan pojkvännen köra på slingriga landsvägar.

Möjligheten att provköra en sportbil finns på flera platser runt om i landet så hitta den närmsta orten.

En romantisk och personlig julklapp för pojkvännen som älskar choklad

Choklad med personligt meddelande

Choklad och jul hör verkligen ihop. Vill du ge bort en romantisk julklapp till din pojkvän så kan du ge honom choklad med en personlig kärlekshälsning. Choklad med personligt meddelande kan köpas hos Get Special.

Ölglas med gravyr som julklappstips

Ölglas med gravyr

Tycker din kille om öl så kommer här ett bra julklappstips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig julklapp? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text hos Medgravyr.se.

En popcornmaskin i julklapp till din pojkvän

Retro popcornmaskin

Kolla in denna Popcorn Maskin Cinema Style i retro nostalgisk 50-talsstil! Fixa en bättre filmupplevelse tillsammans med din pojkvän med denna popcornmaskin. Poppa popcorn hemma i lyxig retrostil!

Fler julklappstips för julen

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen? Kolla in fler av våra handplockade tips på julklappar!