Tips på julklappar till pojkvän för julen 2020

julklappar till pojkvän

Letar du julklappar till din pojkvän? Här hittar du de bästa tipsen på julklappar till din pojkvän för julen 2020. Vi har bra julklappstips som din pojkvän kommer att uppskatta. Romantiska, personliga, roliga och annorlunda julklappar som visar din uppskattning. Hitta julklapparna här!

Här finns ännu fler tips till hjälp när du letar efter en julklapp till din pojkvän:
Julklappstips för pojkvännen som älskar kaffe
Romantiska presenter till din kille
Presenter och födelsedagspresenter till pojkvän


Biljetter till en fotbollsmatch

Fotbollsmatch

Gillar din kille fotboll? Då är biljetter till en fotbollsmatch den perfekta julklappen till fotbollsfantasten. Välj fotbollsmatch för två i Stockholm eller ett lyxigare alternativ som Serie A Fotbollsresa i Italien, La Liga Fotbollsresa till Spanien eller Premier League Fotbollsresa i Storbritannien.

450 – 5 495 krProvköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Provköra sportbil

Är din pojkvän intresserad av bilar? Ett bra julklappstips för bilentusiasten kan vara att han får provköra en sportbil. Eller någon annan exklusiv bil. Välj bland Ariel Atom, Folkrace, Ferrari, Lamborghini, Formelbil och flera andra typer av bilar och bilsporter. Flera orter.

695 – 7 995 krÖlglas med gravyr

Ölglas gravyr

Tycker din kille om öl så kommer här ett bra julklappstips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig julklapp? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

225 – 235 krPersonlig choklad

Personlig choklad

Choklad och jul hör verkligen ihop. Vill du ge bort en romantisk julklapp till din pojkvän så kan du ge honom choklad med en personlig kärlekshälsning. Välj en text som visar vad han betyder för dig eller gör det personligt med hans namn eller kanske något ord ni brukar använda bara ni två. En Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan.

159 krRetro popcornmaskin

Popcornmaskin

Kolla in denna Popcorn Maskin Cinema Style i retro nostalgisk 50-talsstil! Fixa en bättre filmupplevelse tillsammans med din pojkvän med denna popcornmaskin. Poppa popcorn hemma i lyxig retrostil. En riktigt snygg inredningsdetalj som med fördel kan stå framme i köket! Är det någon köksapparat pojkvännen ska ha så är det en popcornmaskin!

699 krFler julklappstips

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du köpa julklappar till fler personer?

Julklappar till mamma

Julklappar till pappa

Billiga julklappar under 150 kronor

Billiga julklappar till barn