Tips på julklappar till pappa för julen 2020

Julklappar till pappa

Har du börjat med julklappsinköpen ännu eller går du fortfarande och funderar på vad du i hela friden ska köpa för julklappar till pappa? Här kommer riktigt bra julklappstips på mysiga och praktiska julklappar som din pappa kan uppskatta även om han redan verkar ha allt.


Högtalare JBL go 2 som julklapp för den musikintresserade pappan

Trådlös högtalare

En trådlös högtalare för den musikintresserade pappan. Har din pappa inte ännu hittat till Spotify så köp till ett presentkort på ett abonnemang och visa sen hur han strömmar musik från mobilen till högtalaren. En portabel trådlös högtalare som kan kopplas via Bluetooth till smartphone, surfplatta eller dator för att strömma musiken i det rum man befinner sig i.

349 – 7 990 krMorgonrock till pappa i julklapp

Morgonrock

Det finns många härliga morgonrockar i många färger, enfärgade och mönstrade som din pappa kan få i julklapp. Det funkar lika bra på morgonen som på kvällen när din pappa ska varva ner i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te.

999 – 1 999 krMysiga innetofflor i julklapp till pappa

Innetofflor

Kombinera en morgonrock med matchande och mysiga tofflor. Vem vill inte ha en lugn och mysig morgon med en kopp kaffe, en go morgonrock och värmande inneskor? Innetofflor finns i flera varianter från lite tunnare till riktigt fluffiga och värmande.

299 – 1 700 krSnygg necessär med Zlatan Ibrahimovic produkter

Neccessär Zlatan

Efter en härlig frukost och morgonkaffe kan din pappa ha nytta av en snygg necessär med Zlatan Ibrahimovic produkter. Produkterna i detta exempel är Hair & Body Wash 150 ml och en Deo Roll-on 50 ml.

199 krLyxiga ansiktsprodukter till pappa i julklapp

Ansiktsprodukter

Eller köp en annan necessär och fyll med fler lyxiga ansiktsproduktersom exempelvis ansiktstvätt och ett härligt doftande rakvatten. Produkterna i detta exempel är produkter från Biotherm Aquapower.

59 – 2 050 krAktivitetsarmband för den träningsintresserade pappan

Aktivitetsarmband

För den träningsintresserade pappan passar ett aktivitetsarmband perfekt som julklapp! Passar även den pappan som tjatar om att han ska börja träna… Är han dessutom teknikintresserad så investera i en mer avancerad modell med en massa funktioner. Brukar din farsan springa mycket så ge honom också en plats i något lopp som du tror passar hans träningsnivå. Då får han också ett mål med att börja använda sitt aktivitetsarmband.

299 – 7 490 kr


Fler julklappstips

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du köpa julklappar till fler personer?

Julklappar till mamma

Billiga julklappar under 150 kronor

Billiga julklappar till barn

Julklappar till flickvän

Julklappar till pojkvän