Tips pÄ julklappar till pappa

InlĂ€gget innehĂ„ller reklam genom annonslĂ€nkar för Adlibris, Webbhallen, Tidningsbutiken, Tidningskungen och ÅhlĂ©ns

Julklappar till pappa
De bÀsta tipsen pÄ julklappar till din Àlskade pappa för julen 2019.

Har du börjat med julklappsinköpen Ànnu eller gÄr du fortfarande och funderar pÄ vad du i hela friden ska köpa för julklappar till pappa? HÀr kommer riktigt bra tips pÄ mysiga och praktiska julklappar som din pappa kan uppskatta Àven om han redan verkar ha allt.

En hÀrlig morgonrock och mysiga innetofflor

HĂ€rlig morgonrock till pappa i julklappMysiga innetofflor till pappa
Det finns mÄnga hÀrliga morgonrockar i mÄnga fÀrger och ibland med mönster som din pappa kan fÄ i julklapp med matchande och mysiga tofflor. Vem vill inte ha en lugn och mysig morgon med en kopp kaffe och en go morgonrock och vÀrmande inneskor? Det funkar lika bra pÄ kvÀllen nÀr din pappa ska varva ner i soffan eller i sin favoritfÄtölj med en bok och en kopp te.

En necessÀr med lyxiga ansiktsprodukter och hÀrligt doftande rakvatten

Snygg necessÀr med Zlatan Ibrahimovic produkter
Efter en hÀrlig frukost och morgonkaffe kan din pappa ha nytta av en snygg necessÀr med Zlatan Ibrahimovic produkter. Produkterna i detta exempel Àr Hair & Body Wash 150 ml och en Deo Roll-on 50 ml. Fyll pÄ necessÀren med fler lyxiga produkter för ansikte som exempelvis ansiktstvÀtt och ett hÀrligt doftande rakvatten.
Lyxiga ansiktsprodukter

För den musikintresserade pappan

Högtalare JBL go 2 för den musikintresserade pappan
Det finns mÄnga fina högtalare i olika prisklasser som passar perfekt för den musikintresserade pappan. Har din pappa inte Ànnu hittat till Spotify sÄ köp till ett presentkort pÄ ett abonnemang och visa sen hur han strömmar musik frÄn mobilen till högtalaren.

För den trÀningsintresserade pappan

Newfit aktivitetsarmband för den trÀningsintresserade pappan
Har du en pappa som gillar att trĂ€na sĂ„ passar ett aktivitetsarmband perfekt som julklapp. Är din pappa dessutom teknikintresserad sĂ„ investera i en mer avancerad modell med en massa funktioner. Brukar din pappa springa sĂ„ ge honom ocksĂ„ en plats i nĂ„got lopp som du tror passar hans trĂ€ningsnivĂ„. DĂ„ fĂ„r han ocksĂ„ ett mĂ„l med att börja anvĂ€nda sitt aktivitetsarmband.

Julklappar till pappa som gillar att lÀsa

Böcker för den lÀsintresserade
Böcker och pocketböcker Àr bra julklappar till pappa om han gillar att lÀsa. Vet du inte vilken bok du ska köpa sÄ smygtitta lite i pappas bokhylla för att fÄ ett hum om vad han gillar och framförallt för att ta reda pÄ vad han redan har. En tidningsprenumeration Àr ocksÄ uppskattad, exempelvis illustrerad vetenskap, bilsport eller vad din pappa Àr intresserad av.

Prenumeration pÄ Illustrerad vetenskapPrenumeration pÄ tidningar inom bilsport

Fler julklappstips för julen 2019

Hoppas att du hÀr har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen 2019? Kolla in fler av vÄra handplockade tips pÄ julklappar!