Vad kan man köpa till sin pojkvän?

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Få tips på riktigt bra presenter att köpa till din pojkvän. Vi har vi samlat presenttips på populära gåvor att överraska din pojkvännen med.

Personliga presenter

Ölglas med gravyr

Tycker din kille om öl så kommer här ett bra presenttips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

Annons: Köp ölglas från Medgravyr.se här (extern länk)

Choklad med meddelande

Ge bort choklad till din pojkvän med ett meddelande. Du kan själv välja vilken text som ska stå på chokladkartongen. Välj en text som visar vad han betyder för dig eller gör det personligt med hans namn eller kanske något ord ni brukar använda bara ni två. En Marabou Hjärtan Chokladask med nougatfyllda chokladhjärtan.

Annons: Köp personligt choklad från Coolstuff här (extern länk)

Roliga presenter

Pizzaugn

Köp en pizzaugn som är en uppskattad och annorlunda present. Då kan han lätt fixa en hembakad pizza. Ugnen har keramisk baksten och dubbla värmeelement. Det ger pizzan en härligt knaprig botten och värmen fördelas jämnt över pizzan och ger den där krispiga perfekta pizzan.

Annons: Köp pizzaugn från Coolstuff här (extern länk)

 luftmadrass som en pizzaslice

Hur härligt är det inte att flyta runt på en gigantisk, uppblåsbar pizzabit med ett skönt nackstöd! En upplåsbar pizzaslice luftmadrass som är 180×150 cm och kan med sina rep och öglor enkelt kopplas ihop med 7 andra luftmadrasser till en familjepizza.

Annons: Köp luftmadrass från Coolstuff här (extern länk)

Välbefinnande

Hotellövernattning för två - flera orter

Upplev en romantisk weekend på ett av många utvalda hotell på olika orter i Norden. Njut av trevligt sällskap och en skön natts sömn i en av nordens fantastiska pärlor. Bland utbudet kan du välja mellan olika hotellkedjor som First Hotels, Scandic, Best Western Hotel, Hilton och Nordic Choice Hotels.

Annons: Boka en romantisk weekend genom Greatdays här (extern länk)

Överraska honom med en Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Har han svårt att vakna på morgonen så kan denna väckarklocka Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa ge honom en mjuk start på dagen. Väckarklockan ger ett gradvis starkare ljus och det går att välja ljud med fågelkvitter, naturljud eller radio. På kvällen kan han använda lampan som en mysig belysning och lampan kan skifta i färgerna mellan grönt, gult, rött, lila och blått.

Annons: Köp väckarklocka med lampa från Coolstuff här (extern länk)


Fler tips på presenter

Örngott världens bästa pojkvän

Skicka romantiska blommor och choklad med blommogram

Biljetter till en fotbollsmatch i present


Vad är den bästa presenten att köpa till pojkvännen?

Den allra bästa presenten till pojkvännen är ofta något han önskar sig, men som han kanske inte vet att han önskar sig. Här gäller det att ha öronen på skaft och snappa upp allt han pratar om kring saker eller till och med vilka problem han stöter på under dagarna. Tränar han mycket men tycker det är lite tråkigt och enformigt? Då kan ett aktivitetsarmband vara en bra present. Vad en pojkvän önskar sig i födelsedagspresent kan variera. Tycker du ändå det är svårt kan bra födelsedagspresenter att ge sin pojkvän vara hörlurar, grillredskap, fotbollsbiljetter eller att få provköra en sportbil. Alla dessa tips och mycket annat har vi samlat här som bra födelsedagspresenter att köpa till pojkvän.