Vad kan man ge sin pappa i födelsedagspresent?

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Är det svårt att komma på vad du kan ge din pappa i födelsedagspresent? Här har vi samlat tips på födelsedagspresenter som kommer att glädja din pappa, även om han redan har allt.

Roliga presenter

Present till pappa: grillset med grillredskap som golfklubbor

Är farsan golfintresserad och gillar att grilla? Då passar detta grillset perfekt som en rolig och annorlunda present. I setet ingår 5 grillredskap formade som golfklubbor och salt- och pepparkar i form av golfbollar. Tång, kniv, gaffel, spade och borste för att rengöra gallret.

Annons: Köp grillredskap med golftema från Coolstuff här (extern länk)

Provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil

Är han intresserad av bilar? Ett bra presenttips för bilentusiasten kan vara att han får provköra en sportbil eller någon annan exklusiv bil. Det finns många olika sportbilar, lyxbilar och bilsporter att välja mellan utifrån vilken ort som är mest intressant. Välj bland Ariel Atom, Folkrace, Ferrari, Lamborghini, Formelbil och flera andra typer av bilar och bilsporter. Flera orter.

Annons: Köp sportbilsupplevelse från Upplevelse.com här (extern länk)

Personliga presenter

Present till pappa som har allt: Whiskyglas med gravyr

Ett graverat whiskyglas för den som gillar whisky. Du kan beställa ett whiskyglas med gravyr med valfri text. Glasen finns i flera modeller, med eller utan mönstrat glas. Passa även på att köpa även favoritwhiskyn så att han kan prova glasen på en gång!

Annons: Köp whiskyglas från Medgravyr.se här (extern länk)

Present till pappa med ölglas med gravyr

Är pappa mer förtjust i öl kommer här ett bra presenttips på graverade ölglas. Vilken ölälskare uppskattar inte ett alldeles eget ölglas som en personlig present? Beställ ölglas som går att gravera med en egen personlig text. Det finns flera olika varianter på glasen att välja på.

Annons: Köp ölglas från Medgravyr.se här (extern länk)

Välbefinnande

Soffkudde med inbyggd massage

Låt pappa få en skön ryggmassage i soffan med Zenkuru Massagekudde, en soffkudde med inbyggd massage. Kudden har ett avtagbart kuddfodral som kan bytas ut till ett fodral i pappas favoritfärg.

Annons: Köp massagekudde från Coolstuff här (extern länk)

Morgonrock till pappa i present

En mysig morgonrock till pappa i födelsedagspresent är inte fel! Det finns morgonrockar i många färger, enfärgade och mönstrade som din pappa kan få i present. Det funkar lika bra på morgonen som på kvällen när han ska varva ner i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te.

Annons: Köp morgonrock från Åhlens här (extern länk)

Behöver du fler presenttips?

Vi har samlat ännu fler tips på presenter till pappa här!