Whiskypresenter – Karaffer & glas med gravyr, prylar och annat

Hitta perfekta presenten till whiskyälskaren! Alltifrån fina whiskyglas, whiskykaraffer och whiskeytillbehör till delikat whiskyfudge och whiskyprylar.

Gå direkt till:
Whiskykaraffer
Whiskyglas
Andra whiskyrelaterade prylar

Whiskykaraffer med gravyr eller utan

Köp en graverad whiskey karaff med namn eller helt utan gravyr. Här kan du enkelt hitta fina gåvor när du vill beställa en personlig whiskykaraff. En utmärkt present tiil varje whiskyfantast. Ett personligt set med matchande glas och egen text, tryck eller eget namn blir det ännu roligare för finsmakaren att avnjuta sin favorit. Här har vi samlat både prisvärda och exklusiva alternativ. En karaff med ett elegant mönster passar bra som present till födelsedagar och andra högtider.

Whiskeykaraff jordglob deluxe set

Whiskeykaraff jordglob deluxe set
Låt den perfekta whiskyn visas upp i en stilfull karaff utformad som en jordglob! En mycket omtyckt present till någon som uppskattar ädla drycker och eleganta tillbringare!

799 kr

Partykungen

Whiskykaraff Nachtmann Highland

Whiskykaraff Nachtmann Highland

Whiskykaraffen Nachtmann Highland är en mycket elegant karaff som kan graveras. Den har måtten 24,4 x 9,9 cm och rymmer 0,75 liter.

Från 1 899 kr

GetPersonal.se

Karaff & glas Nachtmann Bossa Nova

Whiskykaraff och glas Nachtmann Bossa Nova

Det här setet med whiskykaraff och glas Nachtmann Bossa Nova, blir en fin present till ett par eller en person som gärna vill avnjuta en whisky tillsammans med någon annan. Både karaffen, stopparen och glasen går att gravera.

Från 2 399 kr

GetPersonal.se

Whiskykaraff Orrefors City

Whiskykaraff Orrefors City

En fantastiskt vacker whiskykaraff från Orrefors i annorlunda, unik design av Martti Rytkönen. Denna fina present kan graveras på stopparen.

Från 2 399 kr

GetPersonal.se

Whiskykaraff & glas Nachtmann Punk

Whiskykaraff glas Nachtmann Punk

Ett set med whiskykaraff och två glas, Nachtmann Punk. En häftig och annorlunda design med attityd. Glas och karaffens stoppare kan graveras.

Från 2 399 kr

GetPersonal.se

Whiskykaraff & glas Nachtmann Aspen

Whiskykaraff och whiskyglas Nachtmann Aspen

En annan mycket snygg design hittar vi i Nachtmann Aspen med whiskykaraff och whiskyglas. Det tjusiga setet är tillverkat i kristall – Bavarian crystal. Både glas och karaff kan graveras.

Från 2 399 kr

GetPersonal.se

Set – Glas och whiskey karaff med gravyr

Exklusivt whiskyset med whiskykaraff och glas

För whiskyentusiasten passar detta exklusiva whiskyset med en whiskykaraff, två glas tumbler, två whiskyprovarglas och en vattenkaraff. Allt i handgjort glas av högsta kvalitet som förvaras i en snygg trälåda. Kan graveras.

Från 5 499 kr

GetPersonal.se

Whiskyglas

Vill du ge bort en personlig present till någon som älskar whisky är ett whiskyglas med gravyr en perfekt gåva. Välj bland olika modeller av snygga whiskyglas, med eller utan mönstrat glas och med eller utan gravyr. Passa även på att köpa personens favoritwhisky så hen kan prova glasen på en gång!

Whiskyglas med gravyr

Whiskyglas med gravyr
Ett graverat whiskyglas i enkel, snygg design med personens namn passar till den som gillar whisky. Dessa tumblerglas har en karaktäristisk och välkänd form med bred öppning. Du kan beställa glas med olika symboler och gravyr med valfri text. Välj bland symboler som dekorativ cirkel, sköldemblem, sigill, rock and roll, fiske, jakt, fotboll, golf, vintage eller text med “Världens Bästa”, “Best Man”, eller “Toastmaster”.

255 kr

Medgravyr.se

Whiskyglas med namn

Whiskyglas med namn
Från Glencairn Crystal kommer detta fina whiskyprovningsglas i kristall. Ett glas särskilt designat med avsmalnande topp för att få ut mer smak och doft. Glaset har fått The Queens Award for Innovation i Storbritannien och blivit utsedd till det officiella whiskyglaset. Även här går det att välja namn, initialer, utsmyckning och om namnet ska vara i skrivstil.

275 kr

Medgravyr.se

Whiskyprovarglas Spiegelau Snifter 2-pack

Whiskyglas Spiegelau Snifter 2-pack
Spiegelau Snifter whiskyprovarglas på ett smalt skaft har en mediumstor tulpanformad skål, för att fånga whiskyns rika aromer.

Från 349 kr

GetPersonal.se

Whiskyglas Nachtmann Square 4-pack

Whiskyglas Nachtmann Square 4-pack
Nachtmann Square är snyggt mönstrade whiskyglas i 4-pack. Dessa kan graveras i botten för att läsas när du tittar ner i glaset.

Från 499 kr

GetPersonal.se

Whiskyglas Nachtmann Shu Fa 4-pack

Whiskyglas Nachtmann Shu Fa 4-pack
Från Nachtmann kommer dessa eleganta Shu Fa whiskyglas i 4-pack i snyggt mönster. Glasen kan graveras i botten.

Från 499 kr

GetPersonal.se

Whiskyglas Orrefors City OF 4-pack

Whiskyglas Orrefors City OF 4-pack
Whiskyglas Orrefors City Old Fashioned 4-pack är designad av Martti Rytkönen. De kan graveras i botten så att gravyren läses när du tittar ner i glaset.

Från 699 kr

GetPersonal.se

Andra whiskyrelaterade prylar

Whiskey relaterade prylar

Whiskyprylar

Gillar personen whisky? Spana in utbudet av flera olika whiskyrelaterade prylar med brickor, glas, badbomber, godis, presentlådor med mera som kommer göra succé som present.


Fler tips på presenter


Vad är skillnaden på whisky och whiskey?

WHISKY ELLER WHISKEY? Den här fina spritsorten kan stavas både whisky och whiskey, beroende på var den kommer ifrån. Den förstnämnda stavningen brukar användas om produkten är från Skottland, Kanada eller Japan, medan USA och Irland i stället brukar använda sig av stavningen whiskey.

Presenter för whiskykonnässören

Här hos oss hittar du en perfekt present till whiskykonnässören. En elegant gåva för denna klassiska dryck för någon som vill bjuda sina gäster på finare whiskys.

Det går att gravera alltifrån namn och initialer till citat, text och andra budskap. En underbar present till någons födelsedag eller andra högtider som årsjubileum och mycket annat.

Rulla till toppen