Erotik – Presenter & julklappar till dig själv eller att ge bort

Köp erotiska produkter i present eller julklapp till dig själv eller någon annan. Se alltifrån spännande spel till produkter för sensuella upplevelser. Ge Alla Hjärtans Dag 2024 lite krydda!

Erotiska presenter och julklappar

Sexleksaker, sexiga underkläder och erotiska spel – Sätt guldkant på tillvaron med att ge bort en sexig present. Vi har samlat bra förslag på sexiga presenter och julklappar för honom eller henne som passar extra bra när romantik står högt på listan. Se alla erotiska presenter som kommer ge er en härlig stund tillsammans. Här hittar du också årets julklapp sällskapsspelet, men med en twist – i erotikens tecken. Här finns spännande spel för par samt frågesporter och andra sällskapsspel för flera personer.

Monogamy spel

Monogamy erotiskt spel

Monogamy erotiskt spel, för två spelare, är vinnaren av Adult board game of the year. Under spelets gång får du och din partner uppleva nya, spännande och roliga utmaningar. Spelet innehåller 390 olika idéer indelade i tre tilltagande nivåer: Intimate, Passionate och Steamy. Vinnaren får sedan välja att uppleva ett av fantasikorten.

279 kr

Vuxen.se

Sexleken kortlek

Sexleken kortlek

Lär känna din partner bättre med det spännande kortspelet Sexleken. Ett vuxenspel för vuxenkul med intima frågor och aktiviteter.

99 kr

Vuxen.se

Kortspel - Lets talk about sex

Kortspel – Lets talk about sex

Detta är ett spännande kortspel med frågor om sex. Perfekt för tjejkvällen eller för att lära känna din partner bättre!

129 kr

Vuxen.se

Tease & Please Sexpert Quiz

Tease & Please Sexpert Quiz

Är du sexexperten som vet mer än dina medspelare om kärlek och sexualitet? Testa era kunskaper i en vågad frågesport. Spelet innehåller mer än 200 frågekort, en del med illustrationer, 1 spelbräda, 6 böcker och 6 motsvarande svarsalternativ. Detta quiz passar utmärkt till möhippan eller någon annan fest där ni inte blir generade av att prata om sex!

229 kr

Vuxen.se

You & Me - A Game of Love & Intimacy

You & Me – A Game of Love & Intimacy

Ett underbart spel för två där ni ger varandra den totala uppmärksamheten. Ett hett spel för par där allt hetare aktiviteter ger mer poäng.

179 kr

Vuxen.se

Path to Pleasure

Path to Pleasure

Väck sinnena med detta brädspel för 2 spelare. Spelet är perfekt som förspel med tre stadier av upphetsning och tar er med på en resa av sexuella upptäckter. Bakom varje ruta finns en intim fråga eller en sensuell handling som för er två närmare varandra.

249 kr

Vuxen.se

Sex Marks The Spot

Sex Marks The Spot

Det här är ett brädspel för 2 spelare med en spelbräda full med erotiska överraskningar och sexiga förslag. Varje ruta ger er chans att utforska varandra med erotiska utmaningar.

349 kr

Vuxen.se

Satisfyer Pro 2 Next Generation klitorisvibrator

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Denna lufttrycksvibratorn toppar många bäst-i-test-listor och har även vunnit priser för sin smarta design. Det här är en mycket omtalad klitorisvibrator som stimulerar klitoris med tryckvågor och pulseringar. Det går att välja mellan 11 intensitetsnivåer och sexleksaken kan också användas i duschen.

412 kr

Vuxen.se

Satisfyer Pro G-spot Rabbit dildo

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

Upplev den ultimata känslan med orgasmer du aldrig någonsin vågat drömma om. Satisfyer Pro G-spot Rabbit stimulerar klitoris med tryckvågor i 11 olika intensitetsnivåer, vilket ger en djupare stimulering som kan leda till flera orgasmer. Känslan liknar den orala stimulansen. Denna vibrator erbjuder 7 vibrationsprogram samt 3 olika hastigheter och har gett leenden på läppar över hela världen. Den kombinerar tryckvågsstimulans med G-punktsmassage och har en ergonomisk form.

460 kr

Vuxen.se

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator

Öppna upp en helt ny värld av erotisk lek. Denna vibrator ger starka vibrationer och spännande G-punktsmassage. Den ger ett unikt sätt att stimulera klitoris, med sug och tryckvågor som ger en djupare stimulering. Vibratorn för par erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis, slidan och G-punkt under sex.

369 kr

Vuxen.se

Satisfyer Partner Plus With Remote

Satisfyer Partner Plus With Remote

En fjärrstyrd sexleksak för par, med vibrationer som förtrollar klitoris, och där skaftet i vaginan ger en upphetsande känsla av tajthet för din partner. Satisfyer Partner Plus ger stimulans till båda, och erbjuder 3 intensitetsnivåer och 7 olika vibrationsrytmer som kan kontrolleras med hjälp av den trådlösa fjärrkontrollen.

329 kr

Vuxen.se

Idillia svart babydoll och stringtrosa

Idillia svart babydoll och stringtrosa

En svart förförisk babydoll i genomskinligt tyg med sexig stringtrosa. Tyget faller försiktigt på höfterna och den vackra spetsen framhäver brösten vackert samtidigt som de tunna remmarna på ryggen exponerar ryggen snyggt. Denna babydoll är gjord för speciella tillfällen!

359,20 kr

Vuxen.se

Röd teddy

Röd teddy

Hotta upp stämningen med en sexig röd teddy. Planera en het kväll med din partner med underkläder i genomskinligt tyg. One size S-L i elastiskt material.

239,20 kr

Vuxen.se

Erotisk adventskalender

Satisfyers premium adventskalender

Satisfyers premium

Adventskalendern Satisfyers premium innehåller 24 spännande leksaker, underkläder och apoteksprodukter. Ett perfekt val för kvinnor och män, singlar som par som vill njuta av en sensuell adventstid och unna sig själva något extra. Bakom varje lucka gömmer sig en frestande överraskning som du kan njuta av och utmana dig själv med.

 • Satisfyers bästsäljande sexleksaker
 • Produkter för lätt bondage
 • Förförande produkter
 • Stimulerande produkter
 • Massageprodukter

1 995 kr

Vuxen.se

Naughty & Nice

Naughty & Nice

Naughty & Nice adventskalendern innehåller 24 överraskningar. Med den här erotiska adventskalendern kan du överraska din älskling. Du får passionsfyllda föremål där du omedelbart kan utforska vad du verkligen gillar.

 • Leksaker för både henne & honom
 • Glidmedel och stimulerande medel
 • Produkter för mjukare bondage
 • Sexiga spel och andra tillbehör
 • Produkter för massage och välbefinnande

1 495 kr

Vuxen.se

Spread Love And Joy Julkalender

Spread Love And Joy

Denna erotiska premiumadventskalender erbjuder en oförglömlig nedräkning till jul med 24 härliga överraskningar. Med små presentförpackningarna inspirerar den till spännande kärleksäventyr varje dag fram till jul! En fantastisk present för par och singlar.

 • Sexleksaker
 • Tillbehör
 • Glid och lusthöjande produkter
 • Soft Bondage-produkter

995 kr

Vuxen.se

Julklappstips på sexleksaker och erotiska spel

Utbudet av erotiska julklappar är stort! Här har vi samlat några av de bästa och mest spännande produkterna.

En julklapp som säkert kommer uppskattas är massageoljan. Andra erotiska julklappstips är spel och boxar som bjuder på lite av varje. Missa inte heller alla erotiska adventskalendrar 2024. Perfekt att ge bort till dig och din partner som en tidig julklapp.

Erotiska presenttips med sexiga presenter

Välkommen till en upptäcktsresa för dig som söker erotiska presenter till dig eller din partner. Vi har omsorgsfullt samlat tips med alltifrån sexleksaker till erotiska brädspel. Allt för att du enklare ska kunna hitta den perfekta gåvan som adderar en gnista i ert förhållande.