Tips på julklappar till mamma för julen 2020

Julklappar till mamma

Är du igång med julklappsjakten eller funderar du bara än så länge på vad du ska köpa till alla? Här har vi samlat de bästa tipsen på julklappar till mamma. Med våra handplockade julklappstips hittar du fina julklappar som din älskade mamma kommer att uppskatta.


Läppstift Estée Lauder i julklapp till mamma

Läppstift

Oavsett om din mamma brukar sminka sig eller inte så kan ett läppstift pigga upp i vintermörkret. Ett läppstift går snabbt att lägga för den som inte vill eller har tid att ägna sminkningen särskilt lång tid. I detta exempel Pure Color Love Lipstick, Estée Lauder Läppstift i färgen röd.

259 krLe Vernis Lancôme nagellack i julklapp till mamma

Nagellack

Nagellack kan pigga upp mamma. Kombinera ett läppstift med ett matchande nagellack. Ett nagellack kan visserligen ta tid innan det torkar men med ett bra baslack och topplack så kan din mamma glädjas av vackert målade naglar i flera dagar. En toppenjulklapp! I detta exempel Le Vernis, Lancôme i färgen röd.

229 krEn julklapp till mamma med fransk manikyr

Fransk manikyr

Tycker din mamma om fransk manikyr? Då finns det ett färdigt franskt manikyrset som gör det enkelt att på egen hand fixa fin manikyr. I manikyrsetet ingår även mallar så att mamma lättare kan måla en markerad vit topp på naglarna. Lätt att applicera och snabbtorkande topplack.

119 krKuddfodral

Kuddfordral

Det finns många fina kuddfodral i flera färger och mönster som din mamma kan få i julklapp. Vill du inte köpa en innerkudde så är ett tips att stoppa en matchande filt inuti kudden. Det är också en perfekt förvaring i soffan om din mamma redan har många filtar. Med en härlig filt och matchande kudde kan din mamma sitta och mysa i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te.

59 – 1 495 krFiltar och plädar

Filtar och plädar

Komplettera fina kuddfodral med en mysig filt eller pläd för en genomtänkt julklapp. Det kan aldrig bli för många filtar! Ett tips är att förvara dem inuti kuddfodral och placera dem i soffan. Med en härlig filt och matchande kudde kan din mamma sitta och mysa i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te. Det bästa är att det finns många färger, mönster och varianter att välja på så du hittar något för just din mamma.

149 – 3 995 krElizabeth Arden Handkräm - Eight Hour Cream

Återfuktande handkräm

En handkräm med en god doft och som återfuktar kan bli en väldigt uppskattad julklapp. Under vintertiden blir huden lätt torr så en handkräm behöver de allra flesta. I detta exempel en handkräm från Elizabeth Arden den välkända Eight Hour Cream som är underbar för torra och nariga händer.

285 kr


Fler julklappstips

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du köpa julklappar till fler personer?

Julklappar till pappa

Billiga julklappar under 150 kronor

Billiga julklappar till barn

Julklappar till flickvän

Julklappar till pojkvän