Tips på julklappar till mamma

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel och Åhléns

julklappar till mamma
De bästa tipsen på julklappar till din älskade mamma för julen 2019.

Är du igång med julklappsjakten eller funderar du bara än så länge på vad du ska köpa till alla? Här har jag samlat de bästa tipsen på julklappar till mamma. Med mina handplockade tips hittar du fina julklappar som din älskade mamma kommer att uppskatta.

Läppstift och naglack kan pigga upp mamma

Oavsett om din mamma brukar sminka sig eller inte så kan ett läppstift och naglack i matchande färger pigga upp i vintermörkret. Tycker din mamma om fransk manikyr så finns det ett färdigt franskt manikyrset som gör det enkelt att på egen hand fixa fin manikyr.

Ett läppstift går snabbt att lägga för den som inte vill eller har tid att ägna sminkningen särskilt lång tid. Ett naglack kan visserligen ta tid innan det torkar men med ett bra baslack och topplack så kan din mamma glädjas av vackert målade naglar i flera dagar. En toppenpresent!

Julklapp till mamma ett läppstift
Julklapp till mamma ett matchande naglack

I detta exempel Pure Color Love Lipstick, Estée Lauder Läppstift i färgen röd med ett matchande naglack i rött, Le Vernis, Lancôme Nagellack.

Kuddfodral och en varm och mysig filt eller pläd är fina julklappar till mamma

Det finns många fina kuddfodral i flera färger och mönster som din mamma kan få i julklapp med en matchande varm och mysig filt eller pläd. Vill du inte köpa en innerkudde så är ett tips att stoppa filten inuti kudden. Det är också en perfekt förvaring i soffan om din mamma redan har många filtar. Med en härlig filt och matchande kudde kan din mamma sitta och mysa i soffan eller i sin favoritfåtölj med en bok och en kopp te.

Det här är fina julklappar till mamma som hon kommer att uppskatta. Det bästa är att det finns så många färger, mönster och varianter att välja på så du kan garanterat hitta något som passar just din mamma.
Kuddfodral i flera färger och mönster

Kuddarna som visas på bilden är uppe från vänster till höger:

Ge mamma en varm och mysig filt eller pläd i julklapp

Plädarna som visas på bilden är uppe från vänster till höger:

En återfuktande och god doftande handkräm

En handkräm med en god doft och som återfuktar kan bli en väldigt uppskattad present. Under vintertiden blir huden lätt torr så en handkräm behöver de allra flesta. I detta exempel en handkräm från Elizabeth Arden den välkända Eight Hour Cream som är underbar för torra och nariga händer.
Elizabeth Arden Handkräm - Eight Hour Cream

Fler julklappstips för julen 2019

Hoppas att du här har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen 2019? Kolla in fler av våra handplockade tips på julklappar!