Tips pÄ julklappar till mamma

InlĂ€gget innehĂ„ller reklam genom annonslĂ€nkar för Nordicfeel och ÅhlĂ©ns

julklappar till mamma
De bÀsta tipsen pÄ julklappar till din Àlskade mamma för julen 2019.

Är du igĂ„ng med julklappsjakten eller funderar du bara Ă€n sĂ„ lĂ€nge pĂ„ vad du ska köpa till alla? HĂ€r har jag samlat de bĂ€sta tipsen pĂ„ julklappar till mamma. Med mina handplockade tips hittar du fina julklappar som din Ă€lskade mamma kommer att uppskatta.

LĂ€ppstift och naglack kan pigga upp mamma

Oavsett om din mamma brukar sminka sig eller inte sÄ kan ett lÀppstift och naglack i matchande fÀrger pigga upp i vintermörkret. Tycker din mamma om fransk manikyr sÄ finns det ett fÀrdigt franskt manikyrset som gör det enkelt att pÄ egen hand fixa fin manikyr.

Ett lÀppstift gÄr snabbt att lÀgga för den som inte vill eller har tid att Àgna sminkningen sÀrskilt lÄng tid. Ett naglack kan visserligen ta tid innan det torkar men med ett bra baslack och topplack sÄ kan din mamma glÀdjas av vackert mÄlade naglar i flera dagar. En toppenpresent!

Julklapp till mamma ett lÀppstift
Julklapp till mamma ett matchande naglack

I detta exempel Pure Color Love Lipstick, Estée Lauder LÀppstift i fÀrgen röd med ett matchande naglack i rött, Le Vernis, LancÎme Nagellack.

Kuddfodral och en varm och mysig filt eller plÀd Àr fina julklappar till mamma

Det finns mÄnga fina kuddfodral i flera fÀrger och mönster som din mamma kan fÄ i julklapp med en matchande varm och mysig filt eller plÀd. Vill du inte köpa en innerkudde sÄ Àr ett tips att stoppa filten inuti kudden. Det Àr ocksÄ en perfekt förvaring i soffan om din mamma redan har mÄnga filtar. Med en hÀrlig filt och matchande kudde kan din mamma sitta och mysa i soffan eller i sin favoritfÄtölj med en bok och en kopp te.

Det hÀr Àr fina julklappar till mamma som hon kommer att uppskatta. Det bÀsta Àr att det finns sÄ mÄnga fÀrger, mönster och varianter att vÀlja pÄ sÄ du kan garanterat hitta nÄgot som passar just din mamma.
Kuddfodral i flera fÀrger och mönster

Kuddarna som visas pÄ bilden Àr uppe frÄn vÀnster till höger:

Ge mamma en varm och mysig filt eller plÀd i julklapp

PlÀdarna som visas pÄ bilden Àr uppe frÄn vÀnster till höger:

En Äterfuktande och god doftande handkrÀm

En handkrÀm med en god doft och som Äterfuktar kan bli en vÀldigt uppskattad present. Under vintertiden blir huden lÀtt torr sÄ en handkrÀm behöver de allra flesta. I detta exempel en handkrÀm frÄn Elizabeth Arden den vÀlkÀnda Eight Hour Cream som Àr underbar för torra och nariga hÀnder.
Elizabeth Arden HandkrÀm - Eight Hour Cream

Fler julklappstips för julen 2019

Hoppas att du hÀr har hittat de julklappar du söker! Behöver du hitta fler julklappstips för julen 2019? Kolla in fler av vÄra handplockade tips pÄ julklappar!