Praktiska och användbara presenter

Hittar du några intressanta julklappstips eller presenttips? Kanske något till din önskelista du vill meddela vidare? Dela med dig! ❤

Få presenttips på praktiska presenter när du vill ge bort något som kommer till användning. Ibland kan det vara svårt att hitta bra presenter särskilt när du inte vet vad någon önskar sig. Här får du tips på användbara presenter som verkligen kan komma till nytta istället för att presenten bara blir liggande.

Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa

Väckarklocka med lampa

Har personen svårt att vakna på morgonen kan denna väckarklocka Denver Wake-up Light väckarklocka med lampa ge hen en mjuk start på dagen. Väckarklockan ger ett gradvis starkare ljus och det går att välja ljud med fågelkvitter, naturljud eller radio. På kvällen går det att använda lampan som en mysig belysning och lampan kan skifta färg mellan grönt, gult, rött, lila och blått.

349 kr


Vetekudde i form av hjärta

Vetekudde i form av hjärta

Den här hjärtformade vetekudden blir en perfekt present till någon som är frusen, stressad, spänd eller ofta har någon form av smärta. När vetekudden värms ger den ifrån sig en lugnande doft av lavendel. Varje gång personen använder kudden kommer denne att känna sig extra uppskattad av din omtanke.

199 kr


Pizzasten av lava

Pizzasten

Vem älskar inte pizza? Överraska någon med denna pizzasten av lava från vulkanen Etna. Med denna pizzasten kan mottagaren göra egen god, mumsig och frasig pizza. Stenen fungerar lika bra i ugnen som på grillen. Pizzastenen kan också användas utan stekfett i ugnen för att baka bröd och tillaga kött eller fisk.

595 kr


Littala vinglas

Littala vinglas

Designklassikern Essence vinglas i 2-pack. Ur den populära serien Littala av designern Alfredo Häberli. Klassiskt, modern och vackert glas som passar både festligare tillfällen och till vardags. Glaset kan även användas till drinkar eller färggranna smoothies och juicer istället för vanliga dricksglas. En klassiker som present.

338 kr


Take away-mugg med texten FIKA

Take away mugg i porslin

En praktisk take away mugg som håller kaffet varmt är ett måste för någon som jämt är på språng och gillar kaffe. Muggen är från I Love Design och är i porslin. Locket har en liten öppning som gör take away-muggen enkel att dricka ur utan att skvätta eller spilla. Kaffemuggen är i en stilren design i vitt med svart text FIKA.

189 kr


Aktivitetsarmband för den träningsintresserade

Aktivitetsarmband

För den träningsintresserade passar ett aktivitetsarmband perfekt som present! Passar även den person som tjatar om att denne ska börja träna. Är personen dessutom teknikintresserad så investera i en mer avancerad modell med en massa funktioner.

299,90 – 7 490 kr


Portabel hängmatta för lata sommardagar

Hängmatta

Vem har inte förtjänat en portabel hängmatta för lata sommardagar! Det här är en hängmatta med stativ som tar mindre än 1 minut att fälla upp eller ner. Packa ner det i medföljande bärväska och ta med dig vart du vill. Hitta en perfekt plats för lite sommarläsning med en mysig bok!

995 kr


En härlig filt med inbyggda ärmar

Filt

Vad passar inte bättre till en bra bok än att krypa ner i en härlig gigantisk filt att gosa in sig i medan man läser boken! Filten Snug Rug Deluxe Creme har praktiska, inbyggda ärmar som fungerar bra när du behöver bläddra dig fram i böckerna medan du läser utan att filten kasar ner. Filten finns i sju olika färger.

395 kr


Eva Solo termosmugg

Eva Solo Termosmugg

Eva Solo termosmugg som är praktisk att ta med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen som enkelt kan hanteras med en hand. Fyll termosen med kaffe eller någon annan varm eller kall dryck. Den praktiska bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan så att man alltid har något att dricka inom räckhåll. Muggen finns i olika färger.

299 kr